Avoin työpaikka

10.1.2019
Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama Siirtolaisuusinstituuttisäätiö on ainoa muuttoliikkeiden tutkimukseen ja dokumentointiin erikoistunut laitos Suomessa.

Haemme nyt Turkuun

INFORMAATIKKOA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Noudatamme 6 kk:n koeaikaa.

Informaatikon keskeiset työtehtävät ovat Siirtolaisuusinstituutin kirjastosta ja viestinnästä vastaaminen. Kirjastomme toimii yhteistyössä Turun yliopiston kirjaston kanssa. Informaatikko tukee myös instituutin tieteellistä kustannustoimintaa sekä osallistuu tapahtumien järjestämiseen.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito. Tehtävän menestyksellistä hoitamista edesauttavat kokemus tiedekirjastoista, viestinnästä ja julkaisutoiminnasta. Eduksi katsotaan instituutin toimialan tuntemus, hyvät vuorovaikutustaidot, tietotekninen osaaminen, ruotsin kielen taito ja kokemus tapahtumien järjestämisestä. Palkkaus perustuu vaativuuteen ja henkilökohtaiseen suoriutumiseen. Tehtävä sijoittuu Siirtolaisuusinstituutin palkkatasolle 2, jonka lähtöpalkka on 2000 €. Lisäksi maksetaan enintään 60 % henkilökohtaisen suoriutumisen mukaan. Työ aloitetaan sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo, johon toivotaan myös parin suosittelijan yhteystiedot, tulee toimittaa 31.1.2019 klo 16.00 mennessä joko s-postilla kirsi.sainio(at)utu.fi tai postitse: Siirtolaisuusinstituutti, Kirsi Sainio, Eerikink. 34, 20100 Turku.

Lisätiedustelut:

Toimitusjohtaja Tuomas Martikainen, tuomas.martikainen(at)utu.fi, 040 592 4202
Hallintojohtaja Kirsi Sainio, kirsi.sainio(at)utu.fi, 040 668 5904

 

© Siirtolaisuusinstituutti Takaisin ylös