European Web Site on Integration, coordinator Migration Policy Group, Bryssel, Siirtolaisuusinstituutti Suomen partneri

Kirjoittaja: 

 

European Web Site on Integration, EWSI, on Euroopan komission rahoittama verkkosivusto. EWSI tarjoaa jatkuvasti päivittyvän kokoelman hyviä käytäntöjä, uutisia, dokumentteja, rahoitusmahdollisuuksia ja tapahtumia liittyen EU:n ulkopuolelta EU:n alueelle laillisesti muuttaneiden integraatioon. Näiden muuttajien onnistunut kotoutuminen on ensiarvoista, kun halutaan vahvistaa vapautta, turvallisuutta ja oikeudenmukaisuutta Euroopassa.

Jokaisella maalla on oma maakoordinaattorinsa, joka kerää materiaalia sivuille. Suomen koordinaattori on sivuston perustamisesta asti ollut instituutin henkilökuntaa. Tällä hetkellä maakoordinaattorina toimii tutkimusjohtaja Elli Heikkilä. Mikäli sinulla on tiedossa EWSI:in sopivaa, integraatioon liittyvää materiaalia, otan ehdotuksia vastaan mielelläni.

Jos olet ollut mukana projektissa, joka on osoittautunut hyväksi käytännöksi integraatioon, voit ilmoittaa sen myös itse seuraavalla lomakkeella. Sivustolle voi ilmoittaa projekteja, jotka ovat kestäneet jo vähintään vuoden.

EWSI - Good practice template

EWSI:n sivut ovat saatavilla englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Sivuilla olevasta materiaalista on aina saatavilla ainakin tiivistelmä jollakin näistä kielistä, mutta itse materiaali voi olla myös muulla kielellä.

Tutustu EWSI:in

© Siirtolaisuusinstituutti Takaisin ylös