Sukututkimus  »  Oppaat  »  Usein kysyttyä  »  Neuvonta  »  Linkit


Siirtolaisrekisterin maksullinen hakupalvelu

Siirtolaisrekisterin maksullisiksi käyttäjiksi rekisteröityneet  voivat etsiä rajoituksetta tietoja alempana mainituista online- tietokannoista. Käyttömaksu on 20 euroa vuodessa. Maksun voi suorittaa Siirtolaisuusinstituutin verkkokaupan kautta.

 1. Maksa käyttömaksu - Siirry  verkkokauppaan
  Kun maksu on suoritettu, asiakkaan on vielä rekisteröidyttävä palvelun käyttäjäksi täyttämällä sitä koskeva lomake (linkki alla).
   
 2. Rekisteröidy käyttäjäksi - Täytä rekisteröitymislomake
  Lomakkeella luot itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan.
   
 3. Vahvista rekisteröityminen
  Kun rekisteröitymistiedot on lähetetty, siitä tulee sinulle ilmoitus sähköpostilla. Rekisteröityminen vahvistetaan klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä.
   
 4. Kirjaudu sisään hakupalveluun
  Kun rekisteröityminen on vahvistettu, palvelu on välittömästi käytettävissä rekisteröitymistiedoissa annetulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Tarvittaessa ne voi myöhemmin itse muuttaa. Jos vahvistus ei sähköpostitse jostain syystä onnistu, ota yhteyttä Webmasteriin.
HUOM! Siirtolaisrekisteri toimii vielä vanhalla verkkosivustollamme!
Pääset sinne alla olevilla linkeillä.

Mitä käyttömaksu sisältää?

Siirtolaisrekisterin käyttömaksun maksaneet voivat etsiä vuoden ajan rajoituksetta tietoja rekisterin internetissä olevista tietokannoista.

Maksu sisältää myös opastuksen ja neuvonnan omatoimiseen hakemiseen instituutin tietokannoista. Sen sijaan maksu EI SISÄLLÄ instituutin sukututkijan tai muun henkilökunnan suorittamaa varsinaista etsintää instituutin omista tai muista internetissä olevista tietokannoista. Tällainen asiakkaan puolesta tehtävä haku maksaa 30-60 euroa käytetystä ajasta ja löydetyn tiedon määrästä riippuen. Työstä lähetetään asiakkaalle erillinen lasku.

© Siirtolaisuusinstituutti Takaisin ylös